Policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom privedenim zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama i Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Kako navodi splitska policija u današnjem priopćenju, tijekom kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga doma i drugih prostorija koje koristi na području Splita.

Tom prilikom je pronađeno i oduzeto 1540 grama droge kokain zapakirane u pakete i vrećice, te oprema i pribor za vaganje i pakiranje droge – digitalne vage, uređaj za vakuumiranje, električni mlinac i preša.

Nadalje, policija navodi da je pronađeno i oduzeto 1660 komada raznog puščanog streljiva, 75 komada raznog pištoljskog streljiva, jedan trotilski metak, devet ručnih bombi, poluautomatska puška i osam spremnika za streljivo za automatsku pušku.

Protiv osumnjičenog 31-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, te je predan policijskom pritvorskom nadzorniku.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime