Veličanstveni koncert “Trag u beskraju” u Veloj Luci, posvećen legendarnom Oliveru, završio je sa stilom i to zajedničkom izvedbom pjesme “Vjeruj u ljubav“. Publika i izvođači pjesmu su otpjevali u jedan glas…

Nakon koncerta popričali smo s Vesnom Dragojević, udovicom jednog i jedinog Olivera.

– Koncert je bio fenomenalan, to su sve vrhunski glazbenici. Nisam utjecala na ovo događanje večeras. Producent je Ante Gelo. Znala sam tko će sve doći, ali nakon Oliverove smrti pao je dogovor da ćemo u Veloj Luci napraviti koncert. Ovo je daleko najbolje misto, iako na njega stane malo svita. Ovo će biti tradicija. Ove pjesme nisu za igrališta, za rivu. To se pretvori u nešto drugo.

Sve mi je bilo lipo dok nisam čula “Trag u beskraju”. To me slomilo i isplakala sam se. Inače, mogu gledati njegove spotove. Cili koncert sam se držala OK, ali to je ljudski.

Oliver je puno nagrada dobio, a neke je i podijelio prijateljima.

Oliver bi za koncert rekao da je odličan. Ali rekao bi i “zašto ovi šušur radite oko mene, ko da sam ja nešto”. Ali on je uvijek bio za koncert, pjesmu i prijatelje. Za vrijeme trajanja koncerta razmišljala sam što bi bilo da nas je Oliver napustio zimi. Ovoga ne bi bilo. On je bio tvrdoglav i ovo je točno namistio da umre u sredini ljeta da možemo biti pod vedrim nebom i slušati pjesme. Stari morski vuk znao je da triba partit prije nevere. Nevera je bila jutros točno u 4 sata, baš tad. Malo mi je to… – kazala nam je Vesna zaključivši na kraju:

“Ovo će se nastaviti!”.2 KOMENTARI

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime