“ZABAVA TV” PRAVI JE HIT Popularni splitski pjevač pokrenuo projekt koji obara rekorde gledanosti

Zabava Tv internetska je televizija na kojoj se prikazuju samo zabavni sadržaji, bez politike i "crnih vijesti"Možda još niste čuli za Zabava Tv, no svakako je vrijeme za to jer posljednjih dana obara sve rekorde gledanosti. Kao što i samo ime kaže – emitira samo zabavne sadržaje.

Kako je sve to krenulo, kazao nam je vlasnik projekta Matko Sinovčić.

“Sve je krenilo spontano, zbog dosade, iz dnevnog boravka u vrime kad nas je sve pritvorilo. Mic po mic i evo nas ove subote do 19. večeri flaširanih sportova i dobrosusjedskih odnosa.”

Trenutno se na Zabava Tv emitiraju tri emisije uživo tjedno:

  1. Kviz 69 u 69
  2. Talk Show – Sa Dulom se nikad ne zna
  3. Pivopija s iskustvom – Večeri flaširanih sportova i dobrosusjedskih odnosa

“Sve emisije su zabavnog karaktera, nema politike, ‘crnih vijesti’ i ostalih debiliziranih informacija kojim nas ionako svakodnevno cijepe. U prvoj emisiji sa Dulom se nikad ne zna, proizveli smo vlastito cjepivo pod imenom ‘Pajser’ te ga uživo predstavili i testirali na dobrovoljcu”, kaže nam Matko.Ako ste slučajno propustili, prvu epizodu pogledajte ovdje. 

Sa Dulom se nikad ne zna – Talk Show o ničemu i svačemu emitirao se prošle srijede. U prvoj emisiji uživo gost je bio Dr. Romano Obilinović. A ako se pitate šta nam Dule sprema za ovu srijedu od 21:00 možemo samo reći – sa Dulom se nikad ne zna.

Subota od 21 sat je rezervirana za Pivopiju s iskustvom koji po 19. put organizira večeri flaširanih sportova i dobrosusjedskih odnosa. Samo na Zabava Tv.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
20
Haha
4
Hagić
1
Hmmm
2
Plač
0
Grrr
0
Molim?
7

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime