Već deset dana traje potraga za Stipom Capanom, 23-godišnjim mladićem iz Rijeke.

Capan je nestao u noći s četvrtka na petak prošlog tjedna. Do danas nije nađen. Na dan nestanka na sebi je imao tamnoplavu jaknu, sive traperice, crnu majicu i crne cipele. Visok je 189 centimetara, mršav je, ima 23 godine.

Zadnji put je viđen 31. siječnja oko jedan sat ujutro.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.
Dirljivu objavu na Facebooku postavila je Stipina prijateljica Lana Končarević koja živi u inozemstvu, užasnuta činjenicom da Stipi Capanu i dalje nema ni traga ni glasa. U objavi moli SVE da nastave s potragom.

Njezinu poruku prenosimo u cijelosti.

– Prolazi polako deveti dan od Stipinog nestanka. Ne mogu opisati osjećaj nemoći, brige i tuge sa strane nas prijatelja koji smo stotine kilometara daleko od mjesta njegovog nestanka i fizički ne možemo pomoći u potrazi.

Nikakvih točnih informacija nema, nitko ništa ne javlja, sve se lagano stišava u medijima, kao da se zaboravlja.Ne znam što se događa u Rijeci, traži li ga samo policija ili se i prijatelji, poznanici i građani okupljaju svakog dana tražeći ga, ali ovim putem želim nešto poručiti svima vama koji ste u mogućnosti da ga NE PRESTANETE TRAŽITI.

Potraga nije samo objaviti fotografiju, već i uključiti se u grupnu potragu ako imaš vremena, ponajviše ako Stipu osobno poznaješ, pa makar iz viđenja, iz riječkog kafića gdje ti je kuhao kavu, sa novigradskog Waikikija gdje ti je donosio ukusni koktel, ili pak iz dvorane gdje ste popili pivo zajedno… sasvim svejedno!

Obratiti pažnju ne samo na Korzu, već i u parku dok šetaš psa, na riječkim plažama gdje bacaš kamenčiće u more, a onda to isto i u svakom drugom gradu diljem lijepe naše, jer Stipe može biti BILO GDJE! Stotine kilometara nas dijeli od Hrvatske i ako je ovo što sam ovdje napisala potaknulo bar JEDNU osobu da pomogne, bit ću na miru znajući da sam bar nešto napravila kako bi se Stipe što prije vratio svojoj obitelji i prijateljima.

Hvala svima koji su odvojili minutu za pročitati ovo, a još više onima koji će nakon ovoga nešto i poduzeti kako bi pomogli.

Molim vas, dijelite dalje informacije o Stipi – napisala je Stipina prijateljica Lana.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime