Vatrogasna zajednica ograđuje se od optužbi članice koja je kritizirala rad Crvenog križa

"Obavještavamo javnost da se Hrvatska vatrogasna vatrogasna zajednica ograđuje od optužbi vatrogaskinje"


Hrvatska vatrogasna zajednica objavila je priopćenje u kojem se ograđuje od izjave članice DVD-a s područja Zagreba u kojoj kritizira rad Crvenog križa. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:


“U medijskom prostoru pojavio se video uradak članice dobrovoljnog vatrogasnog društva s područja Grada Zagreba koja se nalazi u Petrinji te osuđuje rad Crvenog križa.

Ovim putem obavještavamo javnost da se Hrvatska vatrogasna zajednica ograđuje od optužbi vatrogaskinje koja je iznijela svoje osobno viđenje stanja na terenu. Vatrogaskinja nije mobilizirana odnosno ne boravi na temelju zapovijedi nadležnog niti glavnog vatrogasnog zapovjednika te se samoinicijativno uputila u pomoć stradalim krajevima.

U ovoj teškoj situaciji za sve nas, gdje svi nastojimo učiniti sve kako bismo ublažili posljedice ovog razornog potresa potrebno nam je zajedništvo i koordinirano djelovanje.

Pripadnici Crvenog križa, vatrogasci kao i sve nadležne službe, neumorno obavljaju svoje poslove i ovim putem upućujemo zahvalu svima njima na suradnji i nastojanjima da se što prije okonča ovo izrazito teško razdoblje za sve nas”, poručili su iz HVZ-a.

Moja reakcija na članak je...
Vau
3
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
2
Plač
0
Grrr
6
Molim?
4Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime