Bližimo se kraju akcije “Palčići za Hrvatsku”. “Palčići za Hrvatsku” nastavak je velike akcije koju su pokrenuli Klub roditelja nedonoščadi “Palčići” i navijači. Nakon što je pokretom ljudi u Facebook grupi “Vratimo Palčiće u Petrovu” iznad svih očekivanja skupljen novac za opremu odjela nedonoščadi u Petrovoj bolnici, a potom i u KB Merkur, nova akcija jest za bolnice diljem Hrvatske.

“Znam da ste se ispucali i hvala Vam na tome, no kako šećer uvijek dolazi na kraju tako je i Zoran za sam kraj čuvao svoju najveću dragocjenost!

Ne želim procjenjivati, jer je emotivno neprocjenjivo…. kilometri za Hrvatskom reprezentacijom, potpisi naših Vatrenih, potpisi tenisača iz Zadra ove godine, neprocjenjivo vrijedne uspomene sada su ponuđene svima Vama kao Zoranov dar ZA PALČIĆE”

Krenimo i pokažimo Zoranu da njegov trud nije uzaludan. Ja ću reći početna 7500 kn, a Vi nastavite niz za najmanje heroje DO KRAJA – napisali su organizatori akcije “Palčići za Hrvatsku” uz veliku zahvalu vlasniku “vatrenog” automobila, Zoranu Aniću.

Posljednja ponuđena cijena za “Vatreni automobil” je 36.000 kuna, a sudjelovati možete do kraja kolovoza. Aukciju možete pratiti OVDJE.

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime