VATERPOLO Prvaci Europe pobijedili Jadrana

Vaterpolisti Jadrana su pružili solidan otpor Olympiacosu


Jadranaši su dvije četvrtine pružali solidan otpor prvaku Europe Olympiacosu, ali u trećoj je četvrtini grčki klub uspio slomiti otpor desetkovanih Splićana te pobijediti 13:7-


– Imali smo zdravstvenih problema s nekolicinom igrača, uz dva vratara imali smo samo devetoricu na raspolaganju, još kad je u trećoj četvrtini isključen Šetka, s osmoricom do kraja nismo mogli napraviti više – kazao je trener Jadrana Ivan Asić.

Olympiacos je već u trećoj minuti poveo 3:0 golovima Genidouniasa, Bušlje i Gounasa i taj je mini-niz uvelike odredio nastavak susreta.

Jadran se nije dao zastrašiti, na 3:1 smanjio je Zvonimir Butić, a Krapić je zabio drugi Jadranov gol za 3:2. Grci su prvu četvrtinu dobili 5:3, taj treći gol za Jadran postigao je Ivan Domagoj Zović.

Olympiacos je potom u drugoj četvrtini poveo 6:3, zabio je Gounas kojemu je to bio treći gol. Na 6:4 smanjio je iz peterca Zović, a onda je fantastičnim lobom Zvone Butića Jadran došao na samo minus jedan, bilo je 6:5. S desetak je metara lobao Josipa Pavića, prekrasan pogodak.

Grci su se ipak serijom od 4:0 odlijepili na 10:5 i riješili susret.Atena – Bazen Olympiacosa.

Olympiacos – Jadran 13:7

(5:3, 2:2, 3:1, 3:1)

Olympiacos: Pavić, Galanopoulos, Mylonakis, Skoumpakis, Genidounias (4), Fountoulis (1), Kakaris, Dervisis (1), Bušlje (1), Mourikis, Gounas (5), Argyropoulos (1), Obradović.

Jadran: Anić, Podrug, Zović (2), Krapić (1), Butić (2), Pejković, Power (1), Popović (1), Visković, Milardović, Šetka.

Peterci: Olympiacos – , Jadran 1 (1).

Igrač više: Olympiacos 4 od 9, Jadran 2 od 8.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime