Vaterpolo klub Omiš organizira 5. Revijalni vaterpolo turnir ”Šušur”

Sudionici vaterpolo turnira mogu biti svi građani i građanke grada Omiša

Vaterpolo klub Omiš organizira 5. Revijalni vaterpolo turnir ”Šušur”. Turnir će se održati na plivalištu VK Omiš u Omišu 13.08. (nedjelja) s početkom u 18.00 h.
Ove godine nastupaju 4 ekipe i to redom:
1.Turjun & Restaurant Bastion, Omiš
2. Caffe bar “Bagulin” & Konoba Joskan
3. Konoba Ćaća & TO Ignacio (branitelji naslova)
4. Caffe Bar Desperado Omiš & Restaurant Babilo –Omiš
Sudionici vaterpolo turnira mogu biti svi građani i građanke grada Omiša (bili plivači ili neplivači).
Nakon turnira (oko 22.00 h ) za zabavu je zadužena grupa KOPITO.


– Ideja za prvi Šušur je potekla od članova kluba i nekolicine njegovih pristaša i zaljubljenika u vaterpolo. Po uzoru na nogometni turnir ”Četiri kafića” pokušali smo osmisliti nešto slično, ali na vaterpolo terenu i s elementima ”Divlje lige” u Dubrovniku, s nadom da će privući ne samo turiste (bilo strani ili domaći) već i građane grada Omiša i njihove susjede. Ovim turnirom Vaterpolo klub Omiš pokušava približiti čari vaterpolo igre svakome tko još nije stavio kapicu na glavu, te oživjeti uspomene starim članovima kluba koji su davno objesili svoju kapicu o klin i okupiti sve zaljubljenike u ovaj sport i dobiti još mnogo novih. – kažu organizatori.

Vaterpolo klub Omiš višegodišnjom tradicijom djelovanja, od kultnog plivališta u gradskoj luci do današnjeg Toreta, odgojio je i naučio plivati mnoge generacije djece. Danas VK Omiš okuplja 70-tak dječaka i djevojčica različite dobi (od 6 – do 18 g.). Svakim ljetom taj se broj povećava.

Povećanjem broja djece rastu i potrebe za trening opremom kao što su: baluni, kapice, daske za plivanje, itd. Sve je to potrošni materijal i zahtjeva stalnu obnovu i ulaganje. Tako će se ove godine skupljati sredstva za normalno funkcioniranje kluba.

– Dakle, VK Omiš vas sve poziva u Omiš na plivalište kluba, bilo kao sudionike ili kao gledatelje, da zajedno guštamo i veselimo se uspješnim i neuspješnim pokušajima vaterpolo igre naših sugrađana te da vaterpolo klubu da lakše funkcionira. Još jednom napominjemo da je ovo ”revijalni” turnir i glavna riječ je na druženju, ali neka bolji pobijedi – poručili su organizatori.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0