Izvučeni su parovi predeolimpijskog turnira na kojem će naši vaterpolisti biti u skupini s Nizozemskom, Rusijom, Njemačkom, Argentinom te predstavnikom Azije.

U švicarskom gradu Lausannei ždrijebom su određene skupine predolimpijskog kvalifikacijskog turnira u vaterpolu. Hrvatska je smještena u skupinu B s momčadima Nizozemske, Rusije, Njemačke, Argentine i predstavnikom Azije. U skupini A su pak Gruzija, Kanada, Brazil, Crna Gora, Grčka i još jedan predstavnik Azije.

– Sigurno bi nam bolje bilo ili više odgovaralo da smo u skupini dobili Grčku ili Crnu Goru, ovako u polufinalu sigurno imamo izrazito teškog suparnika, jednu od te dvije reprezentacije. No, mi svoj put znamo. Moramo biti najbolji i gotova priča – prva je reakcija hrvatskog izbornika Ivice Tucka.

Turnir u Rotterdamu odigrat će se od 22. do 29. ožujka. Najbolje četiri momčadi iz svake skupine igrat će četvrtfinale (A1-B4, A2-B3, A3-B2 i A4-B1). Pobjednici idu u polufinale, a tri prvoplasirane reprezentacije plasirat će se za olimpijski turnir predstojećeg ljeta u Tokiju.

 

SKUPINA BHrvatska

Nizozemska

Azija 2

Rusija

Njemačka

Argentina


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime