Prikazana je završnici RTL-ove ‘Večere za 5 na selu’ u Splitu i okolici domaćica je bila Krasna Matijaš, koja je za svoje goste pripremila predjelo naziva Crno čudo mora, glavno jelo Plodovi mora i zemlje te desert Bijeli valovi.

„Kao što njezino ime kaže, Krasna je u prvom trenutku na mene ostavila krasan dojam. No drugom se trenutku taj dojam malo promijenio zato što se Krasna nekako povukla i moje je likove malo čudno gledala. Zapravo je razumijem jer se malo zbunila.

Ovih sam dana bila u ulogama koje sam zamislila i smatrala da će biti interesantne. Željela sam predstaviti moj odnos i razmišljanje o društvu, kroz jednu vrstu performansa željela sam ukazati na neke greške koje svi radimo“, rekla je umjetnica Olja.

Posljednji dan njihove kulinarske avanture Olja je odlučila biti ono što jest.

– Bit ću prirodna, svoja i nadam se da ću i dalje biti zanimljiva. Dalmacija je jedna mala sredina i tu je jako izražena tradicija. Ovdje je nametnut jedan tradicionalizam koji robuje ljudima pa ako se netko i želi odmaknuti od toga, često bude osuđivan. Jesam izvodila gluposti, ali se nadam da će sad shvatiti cijelu tu priču i da mi neće ništa zamjeriti – iskreno je rekla Olja, a Krasna dodala:

– Na početku mi je išla na živce jer se nisam tome nadala, ali što smo dulje skupa, naviknula sam se i ne smeta mi više. Čak me malo veseli. Olja nas je sve malo zatekla jer nismo znali u što se upuštamo, ali sad je već jasna stvar koja je Oljina uloga bila u svemu ovome – zaključila je Nikolina. 

 


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime