Splitska umjetnica Olja Einfalt Mihovilović u nekoliko dana postala je jedna od najpopularnijih sudionica RTL-ovog showa “Večera za 5 na selu”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Gledajte nas od danas na Rtl televiziji od 20h! 🍜🍴 #kuhajmozajedno #veceraza5naselu #vecerazapet #dinner #cooking #bloody #spooky #vampire #menu #splitcroatia #leatheroutfit

Objavu dijeli Olja Einfalt Mihovilovic (@oljaeinfalt)Tijekom jučer prikazane večere kod Nikoline, dr. Olja se počela raskopčavati objašnjavajući kako joj je naglo postalo vruće. “Kad popijem tabletu onda se malo više opustim pa se dam od kraja”, rekla je dok je raskopčavala bluzu.

Tomo ju je pri tome hladio ubrusom da joj bude bolje. Kandidatkinje su komentirale kako im ne smeta da se Olja malo raskopča. Tomo je pak rekao: ” Ne. Kome normalnom bi to smetalo?”

Sinoćnji alter ego umjetnice Olje bio je dr. Olja. Ona je ispričala kako iza sebe ima dva propala braka, a prvi brak je čak bio i, kako kaže, dogovoren.

“Moj brak je puknuo jer, taj brak je bio namješten, i mi smo onda počeli izlaziti u svingerske klubove”, izjavila je dr. Olja.

Tomo nije baš znao što su swingerski klubovi, ali potrudio se pogoditi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

#izbori2020 #program #novavlada #fetish #životinjskafarma Kako vam se sviđa naš program? 🤭🤗

Objavu dijeli Olja Einfalt Mihovilovic (@oljaeinfalt)


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime