UZNEMIRUJUĆE Monstrum na traktoru: Zgazio psa i ostavio ga u mukama na cesti

Na video snimci, vidi se kako monstrum nakon gaženja nastavlja vožnju. Nakon njega pored psa prolaze dva auta, ali nitko se ne zaustavlja pomoći životinji


UPOZORENJE: NA DNU TEKSTA SE NALAZI VIDEO UZNEMIRUJUĆEG SADRŽAJA


Po društvenim mrežama proširio se video iz bosanskohercegovačkog naselja Rašljeva kod Gračanice na kojoj se vidi kako vozač traktora namjerno gazi psa koji je bio na cesti i koji se pokušao izmaknuti. Nesretna životinja bolno je cvilila i nakon što je pregažena i ostavljena na cesti, a monstrum na traktoru preko psa je prešao s tri kotača, traktorom i prikolicom koja je bila zakačena na traktor.

Zasad je nepoznat razlog ovog brutalnog divljanja, a na video snimci se vidi kako monstrum nakon gaženja nastavlja vožnju. Nakon njega pored psa prolaze dva auta, ali nitko se ne zaustavlja pomoći nesretnoj životinji koja leži nasred ceste i cvili od bolova.

Kako javlja Klix.ba, pas je srećom preživio ovaj sumanuti čin i zbrinut je u veterinarskoj stanici. Pomogli su mu aktivisti udruge Dreams.

– Nakon što smo dobili informaciju o monstruoznom činu u kojem je muškarac traktorom pregazio psa u općini Gračanica odmah smo reagirali. Zatražili smo hitnu intervenciju MUP-a Gračanica, izlazak na teren te oduzimanje psa kojeg je osoba koja je počinila ovaj gnjusni čin zatvorila u štalu na svom imanju, ne dozvolivši aktivistima za dobrobit životinja da ga preuzmu, te je pas ostavljen bez veterinarske pomoći – kažu iz udruge.

Nakon njihovog zahtjeva, udruzi je dozvoljeno da preuzmu psa, prenosi 24 sata.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
9
Grrr
20
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime