UVEDENI BROJAČI ZA PRODAJU PRETPLATA Od ranog jutra kolone na Poljudu

Prvi navijači su svoj red hvatali već prije 7 sati ujutro

Potresi i prosvjedi na Poljudu, zvučao bi naslov možda i nekim daljim godinama iza nas. Iako nam to često implicira jedna medijska kuća, mi možemo konstatirati gledajući sliku u protekla dva dana da će biti potresa na Poljudu u idućoj sezoni. Samo što predmet potresa neće biti skandali i kaos, već navijanje s ispunjenih poljudskih tribina.


Kolone koje se stvaraju ispred Odjela ua članstvo primorale su ekipu iz udruge Naš Hajduk da uvede sistem brojača. Uzrok tome je sigurno i to što su prvi navijači zauzimali mjesto u redu već i prije 7 sati ujutro, a Odjel je otvorio svoja vrata u 8.

Tako je već od otvaranja svojih vrata Odjel za članstvo izvijestio navijače:

– Kako bi popravili kvalitetu usluge tijekom prodaje pretplata, kao i olakšali ljudima čekanje, Odjel za članstvo uveo je sistem brojača.

Svaki član koji dođe može uzeti broj i pratiti stanje na http://www.nashajduk.hr/redni-broj-ozc/, tako da može procijeniti kad treba biti kod Poljuda.

Odjel za članstvo, zbog tehničkih uvjeta, dnevno može obraditi i prodati ukupno oko tisuću pretplata.


Zahvaljujemo svim navijačima na strpljenju! – piše na službenim stranicama Našeg Hajduka.

Jučer su radile sve četiri blagajne te je prema informacija iz Odjela prodano nešto manje od 1000 pretplata što je optimalan broj koji se u jednom danu može obraditi.Sutra, na državni praznik, Odjel neće raditi. Odjel danas radi do 20:00 sati i samo oni koji do tada dođu na red moći će danas kupiti pretplatu.

–    Podsjećamo, obrazac za mjesečne donacije može se popuniti on line, a sve informacije nalaze se na www.nashajduk.hr, jednako tako i učlanjivanje je moguće on line, a ulaznica za prvu europsku utakmicu će biti sigurno i u petak – poručili su iz Udruge.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0