Usvojen proračun grada Imotskog, nisu prošli amandmani oporbe

Proračun koje se sastoji od prihoda poslovanja, prihoda od prodaje nefinancijske imovine, te prijenosa viška sredstava iz prethodne godine, izglasan je u visini od 55.536.720. milijuna kunaNa 23.sjednici Gradskog vijeća održanoj sinoć, usvojen je proračun grada IMotskog za narednu godinu, kao i projekcije za 2021. i 2022. godinu sa devet glasova vladajućih.

Sedam glasova oporbe bilo je protiv. Proračun koje se sastoji od prihoda poslovanja, prihoda od prodaje nefinancijske imovine, te prijenosa viška sredstava iz prethodne godine u iznosu od 6.546,250 milijuna, izglasan je u visini od 55.536.720. milijuna kuna.

Nije prošlo ni nekoliko amandmana oporbe, koja je usput rečeno postavila i desetke pitanja i prijedloga. Svakako treba izdvojiti jedan, a to je da će grad, iako financijski nije uključen u energetsku obnovu zgrada srednjih škola, postaviti pitanje zbog čega se u sklopu te obnove ne promijene i zatvori na zgradama škole koji su također u derutnom stanju.

Riječ je bilo i o proširenju Gradskog groblja u Imotskom, postavljena su i pitanja oporbe o osnivanju sindikata u Komunalnom društvu grada.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime