UŠLA U DRUGI BRAK Monika Kravić i Fran Olujić izrekli sudbonosno ‘da’

Par je ovoga vikenda ozakonio svoju ljubav

Nakon što je Story prošle godine u ožujku donio ekskluzivne fotografije Monike Kravić koja je prvi put nakon razvoda snimljena s novim muškarcem, i to s odvjetnikom Franom Olujićem, sada magazin od bliskih izvora paru doznaje da su svoju ljubav ozakonili i izrekli sudbonosno ‘da’ u subotu 1. svibnja.


 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MONIKA KRAVIĆ (@monikakravic)

Iako više detalja o vjenčanju nije poznato, saznaje se da je Olujiću vjenčani kum bio Novica Petrač. Šuškanja o ljubavi, sada već supružnika, krenula su prošle godine u veljači kada se u zagrebačkim krugovima počelo nagađati da su u vezi, ali tek je Story sredinom ožujka donio njihove ekskluzivne fotografije snimljene u Ulice Nikole Tesle, ispred jednog poznatog restorana, i time potvrdio priču. Osim toga, Olujić je prvi muškarac s kojim je Monika snimljena nakon razvoda od menadžera Marija Mamića s kojim ima dva sina.

U veljači ove godine, RTL Exkluziv doznao je da su se zaručili. Naime, iako Monika i Fran vijesti nisu željeli komentirati, spomenuti medij saznaje kako je prošnja ‘pala’ tijekom njihovog putovanja u tropske krajeve.

 Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MONIKA KRAVIĆ (@monikakravic)

Podsjetimo, nekadašnja se voditeljica, danas scenografkinja, realizatorica i kreativna video producentica na narodnom i narodni TV-u iz javnosti povukla 2003. godine, kada se udala za Marija Mamića, sina Zdravka Mamića. Za razvod se saznalo 2017. godine, a par ima dvoje djece – osmogodišnjeg Jakova i tri godine starijeg Josipa.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
3
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime