Zoran Šprajc je u Dnevniku RTL-a cijeli prilog posvetio propaloj nabavci borbenih zrakoplova.

U nastavku pročitajte što se moglo čuti u prilogu RTL-a:

Natječaj za nabavku eskadrile borbenih aviona kao da su vodila mala djeca, a mališanima je to trebao biti najveći i najdraži božićni poklon ove godine. Ali eto, djeca ko djeca, htjeli su se igrati s velikim dečkima pa ih ovi izigrali ali zato mi nećemo.

Za malog Damira i njegove prijatelje koji su ostali bez svojih aviona mi smo pripremili komplet koji će im omogućiti da se i oni igraju pilota i aviona. Za njih smo pripremili jedan aviončić, dosta je jeftiniji od ovih koje su dečki htjeli kupiti.

Cijela eskadrila ovakvih stajala bi negdje oko 600 kuna, dakle realno za te novce mogli bi i Srbima kupiti jednu eskadrilu čisto da se ovi naši imaju s kim igrati.

A pripremili smo im i jednu pilotsku kacigu, malo jest zastarjela ali taman je u skladu s tehničkim stnadardima koje danas ima Hrvatsko ratno zrakoplovstvo, a koje će nam nakon ovog natječaja po svemu sudeći takvo još dugo ostati.

Ali evo jako je važno i da ima dihalicu s kojom se može otići visokooo… Skroz u nebo pod oblake kako to vole naši zaigrani mališani iz MORH-a.

Evo kaciga je meni malo mala, piloti nekad nisu bili ovakve glavonje ali malom će Damiru biti taman. I sad, kako se igramo, evo tu je palica pa Damire, pazi na raketu!

Cijeli prilog možete pogledati OVDJE.1 KOMENTAR

  1. Eto šprajcom majmune gole guzice poslije se pitaš??? Zašto ti prijeti netko a taj netko može biti svatko. Taj svatko izrevoltiran na tvoje majmunske ispade jednostavno ne trpi poigravanja a ozbiljnom hrvatskom vojnom odabranom. A pošto ti isti govnari jedem Hrvatski i kruh i Kune bilo bi malobkulturnije da šutiš. Zbog takvih govna kao što je šupak Šprajc trpi cijela Srbska zajednica u Hrvatskoj.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime