UPOZORENJE Lopov šeta Stobrečom: “Ušao mi je u kuću. Opljačkao me!”

Treba pripaziti, ne ostavljati otključana vrata...


Jedan je Stobrečanin tijekom utorka ostao bez svog novčanika. Unutra su bili novac i dokumenti. Ako ste pomislili da ga je izgubio, e pa prevarili ste se. Ukraden mu je!


Ono što je najzanimljivije u cijeloj priči jest činjenica da je on lopova sreo netom nakon što mu je iz kuće odnio novčanik. I to na stubištu svoje kuće. Nije niti slutio da ga je ovaj pokrao, to je shvatio tek naknadno. I o svemu obavijestio policiju koja, potvrdili su nam, istražuje događaj.

“Neka ekipa šeta po Stobreču, ja sam njega na skalama, na ulazu u kuću vidio. Pitao me jel tu netko živi. Pitao sam ga šta tu radi. Inače, torbu s novčanikom objesim kraj vrata, odmah kad se uđe u kuću. Imao sam možda 500 kuna u novčaniku, ali mi je više žao radi dokumenata.

Kaže mi da je kucao na vrata, da mu nitko nije otvorio, da traži nekoga, kao rekli su mu da u našoj ulici živi. Pristojan, normalan čovjek… Pitam ženu je li netko kucao, ona kaže – nije nitko. Odmah sam shvatio šta bi moglo bit, torba je odmah u hodniku iza vrata, samo je trebao ispružit ruku. Provjerim i nema je.

Istrčao sam vanka, vjerojatno ga je netko čekao jer ga više nije bilo. Pristojan, ni na kraj pameti mi nije bilo da je čovjek lopov. Zvao sam policiju, blokira kartice, došla je policija. Poslije čujem da je isti taj šetao okolo, po Stobreču i Barutani”, kaže nam Stobrečanin.

Kaže da mu je najviše žao dokumenata, a htio bi upozoriti ljude da pripaze.“Treba samo upozoriti ljude da pripaze. Riječ je o visokoj, mršavoj osobi. Visok je oko 1.85 m, taman, u bijeloj jaketi, između 45-50 godina. Eto žena mi je bila u kući, sin isto, nisu ga niti čuli. Ja sam se makao 10 metara od kuće, a on je iskoristio priliku”, kaže nam za kraj sugovornik.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
5
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
11
Grrr
9
Molim?
19Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime