Upoznajte Lucy, preslatku macu iz Splita koja obožava loviti miševe na ekranu

Vreba i silno se trudi uhvatiti plijen koji joj neprestano izmiče iz ruku12-godišnja mačka Lucy nikad nije napustila svoju splitsku adresu. S vlasnicom Majom i njezinim suprugom živi u stanu, a prije devet godina k njima se uselio i mačić kojeg su pronašli na ulici.

“Kad je imala tri godine doveli smo joj mačića kojeg smo našli izgubljenog na cesti. U početku su se igrali, a danas imam osjećaj da se ne podnose. Lucy je svoja”, kaže nam ponosna vlasnica.

Lucy je prava dama, sve radi polako i sa stilom. Jede polako, izbirljiva je i ne želi bilo što. Sve analizira, mazi se koliko se njoj mazi, a nakon toga će vam dati do znanja da joj je dosta.

Simpatična Lucy osvojila nas je svojim neobičnim hobijem. Naime, vlasnici joj na televiziji puštaju video zbog kojeg je u stanju dugo zuriti u ekran. Kako se pojavljuje miš i njegov dugi rep, Lucy ga svojim šapama pokušava uhvatiti. Vreba i silno se trudi uhvatiti plijen koji joj neprestano izmiče iz ruku, javlja Index.Ovaj video je objavljen na YouTube kanalu, a Lucyna vlasnica kaže da planira snimiti i njenu reakciju na izlazak iz kuće, ali za to će pričekati toplije dane.

 Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
0
Hagić
6
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime