Upitali smo Grad Split zašto ove godine nema fažola na Marjanu. Kao što je poznato, izostalo je tradicionalno obilježavanje Praznika rada na Marjanu uz fažol.

VEZANI SADRŽAJ:

Iz Gradske uprave poručili su da im je žao što sindikati ove godine nisu odlučili organizirati proslavu koju je Grad uvijek financijski i organizacijski podupirao , a kako su istakli, to će raditi i ubuduće.

– Razumijemo zauzetost oko inicijative “67 je previše” koju provode.

Sama podjela fažola bez programa radničkih sindikata nema smisla, no vjerujemo kako ćemo ubuduće nastaviti našu suradnju u proslavi radništva na dan Prvoga svibnja i na veselje naših sugrađana.

Koristimo prigodu opetovati čestitke svim radnicama i radnicima i našim sugrađanima za Međunarodni praznik rada – poručili su iz Grada Splita.1 KOMENTAR

  1. NIJE TO I NE BI TREBAO BITI radnički PRAZNIK,VEĆ OKUPLJANJE PREDSTAVNIKA RADNIČKE KLASE DA SE ODREDI PORUKA ,DA JE ROBOVANJA ,KOJE JE PONOVNO UVEO ZLOČINAC TUĐAMN ,SA SVOJOM KATOLIČKO-VJERSKOM REVOLUCIJOM, STEPINREVSKOM REINKARNIRANOM CRKVOM ,DOSTa i da se mora vratiti socijalistički,samoupravni sustav odnosa gdje nitko nije imao pravO prisvajati društvene,zajednicčke stzečevinE ,za svoju ličnu korist.JER JE TO POSTAJALO DRUŠTVENO I TAKO JE MORALO OSTATI.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime