Uoči turističke sezone: Otvorena nova niskotarifna linija Zadar-London

Jučerašnji dolazak prvog zrakoplova EasyJeta obilježen je tradicionalno atraktivnim vodenim topovima vatrogasne postrojbe Zračne luke Zadar

Zrakoplovom EasyJeta jučer je sletjelo prvih 154 putnika na liniji iz Londona (Luton). Dolazak EasyJeta kao jednog od vodećih europskih niskotarifnih prijevoznika iznimno je značajan u širenju ponude, ističu iz Zračne luke Zadar. Riječ je o jednoj od najpopularnijih europskih zrakoplovnih kompanija. Godišnje preveze preko 73 milijuna putnika. Leti na 800 linija prema 130 aerodroma u 31 zemlji, a od jučer u svojoj ponudi ima i Zadar.


Zrakoplovima ove kompanije Zadar će do 30. rujna biti povezan s Londonom, subotom i srijedom. Od 27. lipnja starta i linija za Milano, koja će Zadar povezivati s ovim talijanskim gradom tri puta tjedno, piše Zadarski List.

Jučerašnji dolazak prvog zrakoplova EasyJeta obilježen je tradicionalno atraktivnim vodenim topovima vatrogasne postrojbe Zračne luke Zadar.

Inače, Zračna luka Zadar u prva četri mjeseca ove godine bilježi 24% više putnika u odnosu na isto razdoblje lani, dok u travnju povećanje iznosi 15%.

– Nadamo se da će dobrim brojkama pridonijeti i još jedna nova kompanija koja je jučer sletjela u poslijepodnevnim satima – Fly Bee, koja će na liniji za London (Southend) letjeti do početka rujna – poručili su iz Zračne luke.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0