Uoči derbija Hajduk – Dinamo blokirat će se promet na širem prstenu oko Poljuda

Na dan utakmice policija će vršiti blokadu prometa na više pravaca


Uoči subotnjeg nogometnog derbija između Hajduka i Dinaa na Poljudu, Policijska uprava splitsko-dalmatinska izvjestila je o prometnom režimu koji će vrijediti na dan utamice, kao i o prihvatu gostujućih navijača.


U policijskom priopćenju se navodi:

‘U subotu, 29. rujna 2018. s početkom u 16:30 sati u Splitu, na gradskom stadionu Poljud odigrat će se nogometna utakmica I. HNL između HNK Hajduk i GNK Dinamo.

Građane obavještavamo da će na dan utakmice policija vršiti blokadu prometa, na način da će se od 08:30 sati do završetka osiguranja uspostaviti blokada prometa na šetnici oko stadiona, a od 11:30 sati u ulici VIII. mediteranskih igara – kod ulaza na parkiralište bazena Poljud i kod ugostiteljskog objekta Hemingway, te na raskrižju ulice VIII. mediteranskih igara i Sedam Kaštela (osim vozila policije, odnosno vozila s propusnicom).

Od 13:30 sati će se uspostaviti blokada prometa u ulici Zrinsko-frankopanskoj – od raskrižja s ulicom Hrvatske mornarice do ulaza u Loru, te u ulici Put Supavla – od raskrižja s ulicom Put Brodarice (osim vozila HV, stanara i javnog prijevoza).

Na dan odigravanja utakmice policija će, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice vršiti snimanje na stadionu i prilaznim pravcima.Obavijest za gostujuće navijače:

Policijski službenici Policijske uprave splitsko-dalmatinske vršiti će prihvat organiziranih i neorganiziranih skupina navijača na izlazu s autoceste A1- naplatna postaja Dugopolje. U tu svrhu kod naplatne postaje Dugopolje vršiti će se posebna regulacija prometa.Sve organizirane skupine navijača koje u dolasku budu pod policijskom pratnjom, bit će upućene izravno na stadion Poljud. Za sve ostale gostujuće navijače koji budu putovali neorganizirano, osobnim ili kombi-vozilima osiguran je parking kod naplatne postaje Dugopolje, pod policijskim nadzorom, odakle je organiziran prijevoz autobusima do stadiona Poljud i natrag.

Obzirom na udaljenost Dugopolja od stadiona Poljud preporučeno vrijeme dolaska na naplatnu postaju Dugopolje je do 14.30 sati, što je ujedno i posljednje vrijeme dolaska u kojem se posjetiteljima može osigurati pravovremeni dolazak do stadiona’, navodi se u priopćenju PU splitsko-dalmatinske.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime