UNUK IZ PAKLA Horor u zaleđu Trogira: Pokušao ubiti svog djeda, napao brata, prijetio ocu,…

27-godišnjak već otprije ima brojne kaznene prijave, od prometnih nedjela preko droge do kaznenih djela s elementima nasilja

Istražni zatvor određen je Mariju M. (27), osumnjičenom za četiri kaznena djela – najteže je pokušaj teškog ubojstva, jer je u noći sa srijede na četvrtak u mjestu Blizna Donja na trogirskom području premlatio gotovo do smrti (nesretni čovjek je u bolnici i njegovo stanje je teško) Matu M. (79), vlastitog djeda!


UŽAS KOD TROGIRA Unuk gotovo na smrt pretukao djeda i ostavio ga da leži satima u kući

Pravo divljanje odvijalo se tijekom noći prije nego li su ga policajci uspjeli uhititi u četvrtak ujutro. Mario je naime, nakon što mu je oko dva sata u noći djed otvorio vrata kuće u selu, gdje je prenoćio nakon branja maslina, Matu izudarao šakama po glavi, ostavivši ga u besvjesnom stanju, da bi potom krenuo u kuću u kojoj živi brat.

Nasrnuo na obitelj

Upao je u sobu u kojoj su mirno spavali 31-godišnji brat, njegova supruga i dijete, da bi bez upozorenje krenuo s napadom na rođenog brata, između ostalog gurajući mu prste u oči! Uspio se nekako obraniti pa je Mario pobjegao, a nešto kasnije je u bijegu od policije pokušao provaliti u drugu kuću, popeo se na verandu te razbio stakla na ulaznim vratima. Povukao se kad je žena iznutra povikala da je pozvala policiju.

Tijekom kriminalističkog istraživanja prijavljen je i zbog nedavnih prijetnji 54-godišnjem ocu – njemu je nekidan zaprijetio da će ga likvidirati, što je čovjek u strahu za vlastiti život prijavio policiji. Tako je na koncu završio s četiri kaznene prijave – pokušaj teškog ubojstva (kvalificirani oblik je u pitanju za što može dobiti do 40 godina zatvora jer je riječ o osobi posebno ranjivoj zbog svoje dobi), pokušaj nanošenja teške ozljede bratu, prijetnje likvidacijom ocu te oštećenje tuđe stvari.Nakon ispitivanja pred tužiteljstvom određen mu je istražni zatvor po dvije osnove – opasnost od ponavljanja nedjela te opasnost od utjecaja na svjedoke, ali i žrtve.

Prometna nedjela, droga…

Gotovo nevjerojatno zvuči činjenica da je sve to počinio za vrijeme kušnje presude Općinskog suda u Splitu, kojom je osuđen na uvjetnu zatvorsku kaznu. Pored presuda, u kojima je dobio rad za opće dobro ili djelomični uvjet recimo, ima brojne kaznene prijave, od prometnih nedjela preko droge do kaznenih djela s elementima nasilja.Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
9
Grrr
32
Molim?
5

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime