Tijekom saborske rasprave umalo je došlo do fizičkog obračuna između zastupnika Željka Glasnovića i HSS-ovca Željka Lenarta, piše Dnevnik.hr.

Tijekom rasprave o javnoj televiziji Željko Glasnović govorio je o komunizmu, SKOJ-evcima, SKH-u… Onda mu se na meti našao Željko Lenart iz HSS-a nakon što mu je nešto dobacio.

”Ja znam tko si ti, od tvoje duše mi smrdi ovdje… Začepi! Ti si jedan prevrtljivi kameleon… ti si za mene gnjida”, nizao je Glasnović uvrede. Nakon njegova izlaganja Lenart se javio za povredu poslovnika.

”U mojoj familiji nitko nikada nije bio u partiji, ali nismo ni pobjegli u Kanadu i 30 godina se sakrivali u Kanadi kao vi. I sad držite moralne propovijedi…”, rekao je Lenart.

”Slušaj, majmune jedan… Nemoj sr*t, majmune jedan, ti si govno jedno”, vikao je Glasnović došavši do klupe u kojoj sjedi Lenart. Da bi smirio situaciju, ustao je i Mostov Miro Bulj. Rukom je na udaljenosti držao Glasnovića kako bi spriječio kulminaciju incidenta. Lenart je Glasnoviću poručio da ga se ne boji, a predsjedavajući Furio Radin pozvao je stražu da razdvoji zastupnike.

Vikanje je nastavljeno. ”Gospodine Glasnoviću, nismo u Legiji stranaca, ovo je Sabor”, zavapio je Radin povišenim tonom.Video pogledajte OVDJE.


6 KOMENTARI

  1. ova banda je od nas uradila najgoru državu evrope pa smo danas u rangu smeće države jer pola rvata živi ispod granice siromaštva u evropi a za sve ovo je kriv šljam iz svijeta ala glasnovići za razliku kada smo u onoj državi živjeli od svog rada i pošteno bili plaćeni za njega.. a šljam je došao iz kanade, argentine , australije i sličnih država

  2. Nije mi jasno tko ovog majmuna glasnovića drži u saboru, jer ovakvo smeće koje je 30godina bio u Kanadi drži moralne prodike Hrvatima.To treba zatvoriti u Lepoglavi pa nek’ tamo uživa i odmara se!!!

  3. ” Glasnović vrijeđao HSS-ovca:” – nije ga vrijeđao, samo mu je rekao istinu u lice! A ti “Joso” sjedi na traktor i pravac pašaluk dok je još vrijeme!

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime