Vedran Strukar, jedan od najpoznatijih hrvatskih PR stručnjaka, danas je tijekom boravka u poslovnici FINA-e u Zagrebu svjedočio kako službenica tijekom radnog vremena čita sadržaje na jednom hrvatskom portalu.

“Od četiri šaltera za istu stvar, rade samo dva. Neki smor gnjavi ženu već 20 minuta na prvom šalteru, ljudi negoduju jer na šalteru pored za istu stvar žena ne prima stranke. Radi nešto, kaže, važno! Vrag je u detalju… Evo, što tako važno radi… Surfa ona po portalu”, započeo je Strukar, da bi kasnije objavio nadopunu svog statusa.

Naime, nazvala ga je upravo gospođa koju je objavio na Facebooku.

– “Niti pola sata nakon što sam objavio ovaj post, zove me nepoznati fiksni broj, javim se, a na liniji gospođa s fotografije. Tako se predstavila; nije rekla ime. Kaže da sam prekršio zakon jer sam je fotografirao u Fini iako je to strogo zabranjeno i da mogu kazneno odgovarati. Da mogu završiti u zatvoru zbog toga. Traži da maknem fotografiju. Kaže kako sam je jako uzrujao. Pitam odakle je dobila moj broj, ne odgovara. Kaže kako ju je zvao i oprao Predsjednik Uprave (?!?) i da sam joj napravio velike probleme u životu i da će mi se loša karma vratiti jer je ona udovica i majka četvero djece”, napisao je Strukar.

Također je objavio broj telefona koji odgovara broju poslovnice Fine u zagrebačkoj Vukovarskoj ulici.

Prilažemo objavu:Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime