Uhvaćena dva dilera: Našli im gotovo 9 kilograma “trave” i nešto hašiša

"Pali" 28-godišnjak i 41-godišnjak


Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad dva hrvatska državljanina u dobi od 41 i 28 godina, koja se sumnjiči za kaznena djela kriminaliteta droga.


Tako se 41-godišnjaka sumnjiči da je u posljednjih godinu dana drogu preprodavao 28-godišnjaku koji je vršio daljnju preprodaju marihuane na zadarskom području, i to u najmanje 24 navrata.

U sklopu kriminalističkog istraživanja izvršena je pretraga doma kojeg koristi 41-godišnjak kojom prilikom je pronađeno oko 8 839,7 grama droge marihuana pakirano u više pojedinačnih pakiranja i oko 81,5 grama droge hašiš, sve namijenjeno za daljnju preprodaju krajnjim korisnicima i niže rangiranim preprodavačima.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv 28-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo

Neovlaštene proizvodnja i prometa drogama, dok je 41-godišnjak jučer uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Neovlaštene proizvodnja i prometa drogama predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
3
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
2
Grrr
6
Molim?
2Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime