Na redakcijski email (info@dalmacijadanas.hr) nam se javio čitatelj koji je zgrožen viđenim na splitskoj plaži Ovčice tijekom petka.

Šetajući plažom ugledao je čovjeka koji je iz samo njemu znanih razloga odlučio otuđiti punu kantu šljunka. Čovjek je poprilično opušteno izveo ovo djelo, lagano odšetavši kao da nisu njegova posla, objašnjava čitatelj.

Ipak, zapeo je za oko zgroženim građanima koji su mu na ovaj način odlučili poslati opomenu.17 KOMENTARI

 1. Zgrožen sam i ja,
  kakvi se ljudi sve nazivaju novinarima.Kad kantama kradu novac vi slijepo šutite a kanta pijeska je glavna vijest.
  Bas me zanima kako se postaje novinar,jer danas to očito može biti svatko.

  • Evo I ja sam zgrozena, nemogu virovat cime se bavite. Nezz jel ludi taj sta je vidija ‘nedjelo’ ili onaj koji je ovo objavija?

 2. Bože sačuvaj, odmah ga linčovati!!!!
  Ja mislio on baca nešto, tipa naftu ili nešto slično, a on uzima šljunak.
  Svaka čast, ne mogu vjerovat kako ste ga uhvatili na djelu, sigurno ćete dobiti nagradu 🙂

  • Naravno da je ovo kriminalno dijelo kad tip krade kante zala sa plaze za isut ga u kruzne tokove i otoke po Brackoj. Platio potestat milione za malo zala po cesti i sad ga jos kradu s plaza.

   Jadni “novinarcicu” cime se bavis…

 3. komentator: ovo je stvarno dnodna.čovjek iz naslova misli kakav otrov sipa po plaži ili u more a on si uzima 20kg šljunka.jadan “novinar” a još jadniji portal koji to smatra viješću

 4. Iman potribu ispleskati prvo idiota koji je ovo slikava, a onda idiota koji je napisa “gradjani sokirani”, jos samo fali “skandalozno”. Ovo me je sokiralo isto ka da je isa uzet 20 litara mora.

  10000 puta je sokantniji ovaj nered u pozadini, zidovi isarani grafitima i neuredjeni okolis, ali to naseg “sokiranog sugradjanina” ocito ne sokira, to mu je normalno!!!!

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime