Više je osoba uhićeno u akciji PNUSKOK-a danas tijekom dana, doznaje Index. Akcija se odvijala na području Zagreba i Splita, a, kako neslužbeno doznajemo, policija je pretražila i neke urede u Ministarstvu graditeljstva u Zagrebu.

“Nemamo previše saznanja zato što se istraga provodi. Ne znamo niti za što se tereti našeg službenika, nego samo da su bili predstavnici organa istrage kod nas. Tražili su pristup njegovim prostorijama i ništa više od toga stvarno ne znamo. Ne mogu vam reći koju dokumentaciju su tražili. Bio je jedan od naših kolega kao svjedok u slučaju pregleda prostorije i ništa osim toga ne znamo. Niti što su tražili, niti zbog čega su došli, u kojem statusu je on, ništa ne znamo”, kaže za RTL državni tajnik u Ministarstvu graditeljstva Željko Uhlir.

Kako piše RTL, policajci su tražili službenike da ih odvedu do službenih prostorija, točnije do ureda u kojem se nalazi inače načelnik sektora za pravne poslove, Josip Bienenfeld. Nije još poznato koji je njegov status u ovom slučaju.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime