Kako smo već izvijestili, iz skladišta poznatog splitskog fine-dining restorana Kadena u Splitu u prvim satima subote (25. siječnja 2020.) “nestalo” je alkoholnih pića u vrijednosti gotovo 300 tisuća kuna.

VEZANI SADRŽAJ:

Splitska policija izvijestila je danas da je dovršila kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom koji se sumnjiči da je 25. siječnja iz skladišta ugostiteljskog objekta u Splitu otuđio veću količinu raznih alkoholnih pića.

Počinjena materijalna šteta se procjenjuje na više od 280 tisuća kuna, a protiv njega je podneseno posebno izvješće u svezi navedenog kaznenog djela nadležnom državnom odvjetništvu.

Podsjetimo, lopovi, a bila su dvojica, znali su što rade: prvo su ispitali stanje “na terenu”, a potom su kombijem došli po zalihe, kao da je riječ o najobičnijem utovaru u pola bijelog dana… Iako su pri samoj provali bili maskirani, sigurnosne kamere su ih “uhvatile” tijekom izviđanja koji sat ranije. U skladištu je obavljen očevid.

Tablice ukradene!

Prilično je izgledno da su kradljivci (a na snimkama se vide dvojica) točno znali što treba odnijeti, što uz činjenicu kako ulazna vrata nisu obijena, sugerira da bi u pitanju mogao biti “inside job”.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime