UDRUGA SRCE PRIKUPILA POTREBNA SREDSTVA ZA NASTAVAK RADA Velikom feštom zaključena kampanja

Zahvaljujući raznim donatorima iz cijelog svijeta, Udruga Srce ostvarila je cilj i prikupila gotovo 100 000 kn potrebnih za daljnje financiranje radionica za svoje članove

Udruga osoba s cerebralnom paralizom Srce iz Splita uspješno je zaključila crowdfunding kampanju naziva Održimo ritam Srca, a uz raspjevane članove udruge, veliku feštu za kraj svečano je uveličao orkestar od čak 6 harmonikaša, 4 gitariste, 3 basista i jedan mandolinist.


Zahvaljujući raznim donatorima iz cijelog svijeta, Udruga Srce ostvarila je cilj i prikupila gotovo 100 000 kn potrebnih za daljnje financiranje radionica za svoje članove.

Velika fešta i svečano zatvaranje kampanje održano je u Beton kinu, gdje su se predsjednica udruge Dajana Škrobica i voditelj glazbene radionice Mario Bavčević zahvalili svima koji su pomogli.

Podsjetimo, Udruga je pokrenula crowdfunding kampanju «Održimo ritam Srca» preko Generosity platforme te putem direktnih donacija na račun udruge , a sve s ciljem prikupljanja sredstava za daljnje financiranje terapijskih i kreativnih radionica u organizaciji udruge.

Putem platforme Generosity uplaćeno je 2 134 američkih dolara. Direktnim uplatama na račun udruge prikupljeno je 50 264,78 kn, a kampanju su zajedničkim snagama podržali fotoreporter Feđa Klarić i Rotary klub Split Novi te svojom akcijom Srcem do Srca, prikupili 35 000 kn.

Kampanju su podržali mnogi glazbenici, a svoju vidljivost je dobila zahvaljujući šaljivim videospotovima koje su, uz pomoć brojnih volontera, članovi udruge snimili zajedno s mnogim glazbenim zvijezdama poput Giuliana, TBF-a, Magazina, Dječaka, Grupe Viva, Dražena Zečića, Grupe M.O.R.T., Klape Rišpet, Jakše Matošića Navigatora, Jole, Sile Nečiste, Dade Pastuovića, Harpoon Blues Banda, Tonća Huljića, Nene&Žmigavaca, Stividena, Borisa Hrepića, Distorzije uma, Nene Belana, GMD Sanctus Domnio i Parnog Valjka.
Udruga Srce se i ovim putem od srca zahvaljuje svima koji su se uključili i pomogli u ovom velikom pothvatu, bilo donacijama, dijeljenjem informacija o kampanji, idejama, podrškom u realizaciji svih aktivnosti, kreiranju sadržaja, organiziranjem dodatnih akcija, medijskom podrškom…



Ako želite, i dalje možete donirati sredstva direktno na račun Udruge Srce – HR5623300031100077538 – uz napomenu “Za radionice”.
Pratite Udrugu Srce i na Facebooku www.facebook.com/udruga.srce/, a šaljive video spotove možete pogledati na YouTube kanalu Udruge.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0