Učenici i profesori Turističko – ugostiteljske škole iz Splita, u sklopu svog maturalnog putovanja u Prag u organizaciji agencije Magellan iz Splita, susreli su se s predstavnicima Hrvatske turističke zajednice.

Susret je organiziran u hotelu Holiday Inn Prague Congress Centre u Pragu gdje ih je pozdravio i s radom hotela upoznao direktor hotela Zdenek Kovarik.

Rad HTZ-a Češke učenicima i profesorima predstavio je Dubravko Miholić, direktor predstavništva HTZ-a za Češku i Slovačku.

Učenici su sa zanimanjem poslušali predavanje i prezentaciju i saznali zanimljive podatke o radu turističke zajednice kao i o radi samoga hotela. Između ostalog učenici su doznali da su Česi zaljubljenici u aktivni turizam te da svoje vikende imaju isplanirane po šest mjeseci unaprijed.

Direktor hotela Zdenek Kovarik učenicima je ponudio suradnju kroz mogućnost zapošljavanja u okviru Internship edukacije. Ova edukacija omogućuje stjecanje novih znanja, rad na stvarnim projektima i stjecanje vrijednog međunarodnog iskustva.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime