Još uvijek traje kriminalističko istraživanje događaja koji se sinoć oko 19 sati zbio u stanu na Širini u Solinu. 87-godišnjakinja je zadržana na bolničkom liječenju.

Kako smo sinoć izvijestili, zadobila je teške ozljede na predjelu glave. Sinoć je obavljen očevid kojem je nazočio zamjenik Županijskoj državnog odvjetništva i rukovodio je očevidom. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

U službene prostorije PU splitsko-dalmatinske dovedena je jedna osoba.

Po nalogu Županijskog državnog odvjetnika tijelo preminulog 92-godišnjaka je odvezeno na splitsku patologiju. Policija će o svim novostima o događaju izvijestiti javnost tijekom dana.

VEZANI SADRŽAJ:

Sinoć smo od neslužbenih, ali pouzdanih izvora, doznali da je 92-godišnji muškarac pretučen te je podlegao ozljedama. Prema neslužbenim informacijama, pretučena starica je s teškim ozljedama, ali pri svijesti, prevezena u splitsku bolnicu.

Zadobila je teške ozljede u predjelu glave. Također neslužbeno, ispričala je da je u njihov stan ušao mlađi muškarac iz zgrade u kojoj živi i koji je isprebijao i preminulog muškarca i nju.

Prema njenoj priči, kada je napadač napustio stan ona je u krvi uspjela dopuzati do susjeda koji je pozvao Hitnu pomoć i policiju.