U petak je u prostorijama kušaonice restorana Pilač, održan prvi sajam domaćih proizvoda “Misli globalno, kupuj lokalno” u organizaciji Poduzetničkog centra Vrgorac i pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

– Želimo se zahvaliti svim izlagačima koji su se maksimalno potrudili, kako u prezentaciji tako i u dekoracijama i učinili da naš maleni sajam poprimi štih velikih manifestacija. Također se zahvaljujemo i svim posjetiteljima, a bilo ih je iz Makarske, Bosne i Hercegovine, Kaštela i Drvenika. S obzirom na kratki rok organizacije i zimski period u kojem naši poljoprivrednici ne mogu predstaviti sebe u punom sjaju, postigli smo i više od onog čemu smo se nadali.

Ovim sajmom započinjemo jednu aktivnost pomoći u marketingu Vrgoračkom kraju, kako bi ga doveli na razinu koju zaslužuje. Definitivno imamo bisere u našim poljima, vrijedne ruke koje od proizvoda čine mala čuda, sad samo da ih prezentiramo na prigodan način i pokažemo ostalima ono što mi već znamo. – poručili su organizatori.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0