U subotu glasanje za NO u Odjelu za članstvo, za online glasanje skoro 6000 prijavljenih

Online registrirani glasači će moći svoj glas dati već u ponoć u noći s petka na subotu, čime se izlazi u susret članovima koji nisu u istoj vremenskoj zoni s Hrvatskom


Ukupno 5.677 osoba se registriralo za online glasanje u predstojećem prvom krugu izbora za nove članove Nadzornog odbora Hajduka, koji će biti održan 24. studenog.


Kako zbog proteka kontinuiranog članstva neki od registriranih imaju viševrijedne glasove, radi se u konačnici o 9.657 glasova koji će biti raspodijeljeni u prvom krugu izbora.

Treba napomenuti kako se ovdje radi isključivo o glasačima koji su se registrirali za online glasanje, jer će članovi moći na sam dan izbora od 8 do 19 sati doći u Odjel za članstvo, registrirati se i glasati za kandidate po svom izboru.

U 19 sati se zatvara pristup biračkim mjestima u Odjelu za članstvo, a online glasanje će biti moguće do 20 sati. Online registrirani glasači će moći svoj glas dati već u ponoć u noći s petka na subotu, čime se izlazi u susret članovima koji nisu u istoj vremenskoj zoni s Hrvatskom.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime