Stravična prometna nesreća dogodila se oko 16 sati na A3. Smrtno su stradale dvije osobe, riječ je o dvojici vozača teretnih vozila.

Zagrebačka policija oglasila se priopćenjem o nesreći.

Danas, 9. rujna oko 16 sati na A3, 3 km nakon odmorišta Ježevo u smjeru istoka, za sada iz neutvrđenih razloga i na neutvrđen način došlo je do prometne nesreće između tri teretna vozila, od kojih su dva turskih, a treće crnogorskih nacionalnih oznaka te dva osobna vozila, od kojih je jedno bosanskohercegovačkih nacionalnih oznaka, a drugo bjelovarskih registarskih oznaka. Nakon prometne nesreće izbio je požar.

Požar su ugasili vatrogasci te je u suradnji s nadležnim službama, od 18.57 sati žurno otvoren sjeverni kolnik A3, između čvora Rugvica i Ivanić Grad za dvosmjerni promet jednim kolničkim trakom.

Prema dosad prikupljenim informacijama u prometnoj nesreći dvije osobe iz teretnih vozila su smrtno stradale, dok druge osobe nisu ozlijeđene.

Na mjestu događaja policijski službenici Policijske uprave zagrebačke u suradnji s nadležnim državnim odvjetnikom provode očevid. Okolnosti ove prometne nesreće utvrdit će se po dovršetku očevida.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime