Od 2. prosinca novi splitski multipleks CINESTAR 4DX™, smješten u trgovačkom centru Mall of Split s devet dvorana i 1386 sjedala, otvara vrata za posjetitelje, a povodom otvaranja CineStar kina priređuje niz iznenađenja i najniže cijene kino ulaznica u gradu. Tako će u subotu 2.12. sve ulaznice biti samo 7 kuna, a akcija vrijedi za oba CineStar kina u Mall of Splitu i Jokeru. Dodaci na ulaznicu naplaćuju se po redovnom cjeniku.

Uz to, od 3. do 5. prosinca ulaznice će se u oba kina moći kupiti po posebnoj akciji 1+1 gratis, a danas je započela pretprodaja online i na blagajnama kina.

Podsjetimo, Blitz-CineStar u Split dovodi najbolju svjetsku 4DX tehnologiju zahvaljujući ekskluzivnom ugovoru s tvrtkom CJ 4DPLEX, svjetskim liderom u 4DX tehnologiji. Jedinstvena 4DX™ dvorana gledateljima će pružiti potpuno uključujuće kino iskustvo, kao da su dio filma. Specifičnost ove dvorane je više od 15 specijalnih efekata od kojih će najnoviji, SNIJEG, prvi moći isprobati baš splitski gledatelji.

Uz najveće kino hitove, u novom splitskom kino multipleksu posjetitelje očekuju i pokloni, besplatne degustacije te niz aktivnosti za najmlađe, kao što su face painting, maskote i brojna druga iznenađenja. Ulaznice je moguće kupiti online i na blagajnama kina u Jokeru, a u Mall of Splitu ulaznice će se moći kupiti od 2. prosinca. Uz svaku kupljenu ulaznicu osigurana je jedna ulaznica gratis, dok će posjetitelji na dar dobiti i kupon s kojim se ostvaruje 50% popusta za iduću kupnju ulaznice koji vrijedi do 5. veljače 2018. te se može  iskoristiti u oba CineStar kina u Splitu (Joker i Mall of Split). Dodaci na ulaznicu se naplaćuju po redovnom cjeniku. CineStar je za svoje Loyalty članove priredio i posebnu pogodnost – uz nadoplatu od 200 kn na Stars Club 2X Bonus Classic kartici do 1. prosinca posjetitelji na dar dobivaju 4DX ulaznicu za redovne 4DX projekcije po izboru u CineStaru 4DX Mall of Split.

VEZANI ČLANCI:

NOVI CINESTAR U MALL OF SPLIT: U 4DX dvorani doživite efekte poput munje, snijega, kiše, vjetra…

Posjetitelje novog splitskog CineStara očekuje i Cinema Bar jedinstvenog modernog dizajna čije uređenje potpisuje dizajnerski dvojac Dean Franić i Saša Šekoranja, koji su prethodno dizajnirali i poznati Kaptol Boutique Cinema. Novi će splitski CineStar biti četrnaesto CineStar kino u Hrvatskoj, drugo u Splitu te najveće i najsuvremenije kino u Dalmaciji.

Veliki interes predstavnika medija za najveće i najmodernije kino u Dalmaciji

Jučer se u najvećem i najmodernijem kinu u Dalmaciji-  u CineStar 4DX Mall of Split održala najneobičnija marenda u gradu pod Marjanom. Naime, za predstavnike sedme sile Splita i Dalmacije umjesto do sada uobičajenih press obilazaka, održana je press marenda u sklopu koje se okupljenim novinarima, oko njih 40-tak predstavilo najmodernije kino u Dalmaciji- CineStar 4DX™ u Mall of Splitu.

Nakon ukusne marende, Jadranka Islamović -izvršna direktorica i član Uprave CineStara, Ante Krstulović – upravitelj CineStar 4DX kina u Splitu, te Mario Tržić, tehnički voditelj kina zajedno su proveli okupljene predstavnike medija kroz CineBar, te kroz svih 9 dvorana kina, uključujući i 4DX dvoranu. Tijekom obilaska kina, novinari su se najviše zadržali u revolucionarnoj 4DX dvorani gdje su mogli iskusit jedini  4DX kino doživljaj koje će od sada svi iz Splita i okolice moći doživjeti samo u CineStaru Split u Mall of Splitu.  Sjedala 4DX dvorane opremljena su simulatorima kretanja koja prate događanja na platnu, a specifičnost ove dvorane je čak 15 specijalnih efekata od kojih će najnoviji efekt snijega prvi moći isprobati baš splitski gledatelji. Upravo su 4DX  efekti – voda, mjehurići, magla, zrak, pokret, svjetlo, miris, vjetar, snijeg, kišna oluja i drugi, ti koji pridonose još realističnijem iskustvu gledanja filma, pa će tako gledatelji stvarno moći osjetiti strašnu oluju, nježni povjetarac, ali i dim eksplozije ili ugodan miris kave. Sve  su dvorane u novom multipleksu opremljene s najsuvremenijom digitalnom tehnologijom, a kvalitetu doživljaja filma upotpunjuju i “wall to wall” platna premazana srebrom te Dolby Digital EX. Premium formati CineStara, 4DX I eXtreme dvorana s trenutno najkvalitetnijim 3D laserskim projekcijama u svijetu, dignuti će nivo kvalitete doživljaja filmova u novom kinu na sasvim novu dimenziju.

Uz vrhunsku tehnologiju novo splitsko kino će se isticati i interijerom u kojem će se stopiti najsuvremenija tehnologija i dizajn priznatih interijerista. Uz dvije rođendaonice za najmlađe, posjetitelje očekuje i CineBar jedinstvenog modernog dizajna, čije uređenje potpisuje dizajnerski dvojac Dean Franić i Saša Šekoranja koji su već dizajnirali poznati Kaptol Boutique Cinema. Posjetitelji splitskog CineStara 4DX™ moći će uživati i u već prepoznatljivim uslugama CineStara, poput Moja CineSrijede, Matinejama, Obiteljskom paketu, proslavama rođendana te loyalty programu koji omogućava uštede i kupovinu ulaznica online za oba splitska CineStara. Sve dvorane novog multipleksa biti će opremljene ljubavnim sjedalima, Love Box sjedalima koja nude potpunu intimu te VIP Relax sjedalima, luksuznijom verzijom dosadašnjih Vip sjedala.

Jadranka Islamović naglašava kako će ovim kinom posljednje generacije CineStar građanima Splita i okolice ponuditi najbolju moguću zabavu za sve generacije. Novo će kino, zajedno sa postojećim CineStarom u splitskom Jokeru, na dvije lokacije ponuditi 14 kino dvorana u gradu, koje će u svakom trenutku gledateljima nuditi najveći izbor filmova te će CineStar Loyalty kartice sa svim mogućim uštedama i pogodnostima vrijediti na obje lokacije. Službeni datum otvaranja CineStara Split 4DX™  u Mall of Splitu je u subotu, 2. prosinca 2017. a nevjerojatno dobre ponude za samo otvorenje, uključujući i cijenu ulaznice od samo 7 kn na dan otvaranja, najavljuju iz CineStara Mall of Split i Joker. Sve pogodnosti, informacije te on line rezervacije i kupovina moguće su na www.blitz-cinestar.hr

 


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0