U SPLIT STIŽE HIT PREDSTAVA Balkanski “Sex i grad”, “Čipka i čokolada 2” konačno u Lori

Ako ste željni smijeha, sigurno ćete se nasmijati uz "BALKANSKI SEKS I GRAD" koji na duhovit način postavlja i odgovara na mnoga pitanja koja muče modernu ženu i muškarca


“Balkanski seks i grad”, “Čipka i čokolada” – drugi dio, autora Stanka Holcera, osmišljena je kao Sex i grad u kojem plavuša Čupka i crnka po Čarna, dvije najbolje prijateljice, pričaju o svojim iskustvima iz života. Uvijek aktualni muško-ženski problemi u cijelom svijetu prikazani su u ovoj glazbeno-scenskoj izvedbi koja gostuje u Hrvatskoj i susjednim državama. Komedija je ostvarila veliki uspjeh u Zagrebu, Splitu, Rijeci i brojnim drugim gradovima.


Američka serija “Seks i grad” osvojila je cijeli svijet, a sada i regija ima nešto autentično, urnebesnu komediju “Balkanski seks i grad” po uzoru na prijateljice iz New Yorka koje muke muče sa svakodnevnim problemima i muškarcima. Glavne junakinje ove komedije imaju slične probleme. Čupka je sretno udana, majka troje djece, a Čarna je još uvijek slobodna i traži čovjeka svoga života.

Rekordna gledanost

Njih dvije vode potpuno drugačiji život, a ipak se savršeno razumiju. Priču o ljubavnim vezama dopunjuju priče iz života na originalan i duhovit način. Sve je začinjeno glazbenim brojevima. I dok Zvjerka – voditelj pjeva svima dobro prepoznatljive pjesme, Čarna i Čupka zasipaju publiku replikama i dilemama koja zajedno rješavaju na sceni. Predstava bilježi rekordnu gledanost i osvaja publiku u moru sličnih komedija svojom originalnošću i kvalitetom.

U prvom dijelu smo vidjeli da, iako različite, ipak imaju sličnosti. Slijedi urnebesni drugi dio koji prikazuje nastavak njihovih života, u kojem će publika imati prilike vidjeti jesu li se promijenile. Da li smjernost u oblačenju i hrabrost u iznošenju vlastitih života zaista mijenja ljude? Dođite i vidite u urnebesnoj HIT komediji.

Ako ste željni smijeha, sigurno ćete se nasmijati uz “BALKANSKI SEKS I GRAD” koji na duhovit način postavlja i odgovara na mnoga pitanja koja muče modernu ženu i muškarca na Balkanu. Oni će na pozornici oživjeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koji nemaju kraja.

U mjesecu prosincu ova komedija osim u Splitu igra u Sisku, Zagrebu i Sinju.

Predstava u Lori igra u subotu, 14. prosinca

Predstava „Balkanski seks i grad, čipka i čokolada 2“ – drugi dio, održat će se u subotu, 14.12.2019., u 20,30 sati, u Dvorani Lora – Dom HV-a Split.

Ulaznice su u prodaji na: WWW.EVENTIM.HR ; WWW.CROATIA-TICKETS.COM; BP PETROL Marina Kremik, Ulica Splitska 22; EXCLUSIVE CHANGE – MJENJAČNICE, Ul. Josipa Jovića 93; 95, Vukovarska ul. 207, 114. Brigade 6; AUTOTRANS SPLIT, Put Supavla 1; DANCING BEAR, Dioklecijanova 6; TISAK MEDIA SPLIT – CCO, Vukovarska ulica 207. 

Ulaznice se prodaju po cijeni od 70,00 kn, a na dan predstave po cijeni od 80 kn.

U predstavi igraju:
Maja Matijević: Čupka
Danijela Bitić Grbović: Čarna
Danilo Petrović: voditelj-muška zvjerka

Predstava je to za koju se uvijek traži karta više, dođite i uvjerite se zašto!

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime