Dana 8. kolovoza (četvrtak) s početkom u 20.30 sati u stobrečkome parku će se održati Dječja večer. Nastupaju plesni studio Sirena i dječji zbor Srdelice.

Također, 9. olovoza (petak) održat će se svečana sjednica Vijeća Mjesnog odbora Stobreč.

Istoga dana navečer s početkom 21 sat u organizaciji PŠRK Stobreč održat će se tradicionalna Ribarska večer. U zabavnom programu koji se održava u stobrečkome portu nastupa Milan Terze. I ovom prigodom uz neizostavnu bogatu lutriju posjetiteljima će se besplatno dijeliti srdele s gradela i domaće vino.

Na sam blagdan Sv. Lovre 10. kolovoza (subota) s početkom u 10.30 sati, održat će procesija stobrečkim ulicama a nakon nje je svečana koncelebrirana sveta misa koju predvodi don Bože Plazibat.Istoga dana u večernjim satima s početkom u 20.30 sati na lokaciji stobrečkoga parka održat će se zabavni program uz nastup stobrečke predškolske djece, Alena Nižetića i Romance pod zvizdama uz izvođenje najlipših arija svita.

Na Salbunu će se održati finale nogometnog turnira na male branke.

Blagdanski šušur uz dobru zabavu i bogatu ponudu jela i pića potrajat će do ranih jutarnjih sati.

Privremena prometna regulacija

Generalni sponzor fešte je Turistička zajednica grada Splita a suorganizator je Mjesni odbor Stobreč.

Zbog održavanja tradicionalne pučke fešte dana 9. kolovoza 2019. (petak) u vremenu od 20 do 02 sata za sav promet će biti zatvorena ulica Omladinsko šetalište.

Iz istoga razloga dana 10. kolovoza 2019. (subota) za sav promet će biti zatvorena ulica Omladinsko šetalište u cijeloj svojoj duljini kao i dio Ulice Sv. Lovre na dionici od križanja s ulicom Klanci (bunker) da križanja sa Stepinčevom ulicom (ured Turističke zajednice).

Upućuju se vozači na poštivanje postavljenih prometnih znakova za privremenu regulaciju prometa, izvijestilo je Vijeće Mjesnog odbora Stobreč.