U PARKU “ZA SVA VRIMENA” BUJAJU EMOCIJE Priča dječaka Roka iz Petrinje sve ostavila bez teksta: “Mama, pokupi mi knjige, tablet, role i kutiju od Hajduka za sva vrimena”

[VIDEO] Poslušajte Rokovu emotivnu priču


Nakon 5 godina projekta „Za sva vrimena“ i 10 godina postojanja „Našeg Hajduka“ došao je trenutak u kojem se otvara park „Za sva vrimena“ s više od 1000 već upisanih imena donatora. Uz tih 1000 imena u projektu je sudjelovalo još više od 3000 navijača, a do sada je prikupljeno više od 17 milijuna kuna.

“Trenutačno je uplaćeno 17 milijuna kuna, vlasnici smo 26,39% dionica”, rekao je predsjednik Našeg Hajduka.

Na vrhuncu ludila koje je vladalo u Parku, dah svim navijačima oduzeo je emotivni dječak Roko iz Petrinje kada se zajedno sa svojom majkom navijačima obratio preko video zida.

– Ja sam Snježana od Roka mama. Prošle godine u 12.mjesec zadesio nas je veliki potres. Izašli smo vani, a Rokovo prvo pitanje je bilo: “Kako su mi prijatelji ?” Kada smo se uspjeli vratiti u kuću po stvari reko mi je: “Mama pokupi mi knjige, tablet, role i kutiju od Hajduka za sva vrimena”.

Nakon toga javili smo se udruzi Naš Hajduk, a oni su nas obradovali viješću da idu u projekt izrade kućice za Roka.


Napravili su nam kućicu i doveli na zemljište koje nam je ustupila prijateljica. Kad je to vidio Roko, njegov osmijeh je zaista vrijedio milijun dolara. I tako se sad Rokovo ime  nalazi u parku – ispričala je emotivno Rokova mama i sve prisutne ostavila bez teksta.Moja reakcija na članak je...
Vau
11
Haha
0
Hagić
4
Hmmm
0
Plač
1
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime