Izvršni direktor Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić najavio je da će se početak iduće sezone HNL-a najvjerojatnije igrati bez publike.

“Pratimo svakodnevno epidemiološku situaciju i jednostavno se nismo htjeli dovesti u situaciju da ne krenemo s novom natjecateljskom sezonom, koja počinje vrlo brzo. Zato smo donijeli odluku da nema gledatelja u zadnjem kolu, na finalu Kupa i u kvalifikacijskim utakmicama Istre i Orijenta, a najvjerojatnije ćemo i krenuti u novo prvenstvo također bez gledatelja. Sadašnjom odlukom i Liga nacija se igra bez gledatelja, zato smo i donijeli odluku da se utakmice reprezentacije igraju u Zagrebu”, rekao je Kustić u razgovoru za HRT.

Pohvalio je rad zdravstvene komisije pod vodstvom Dragana Primorca.

“Uistinu sve pohvale našoj zdravstvenoj komisiji i radnoj skupini koja puno radi na tome. Nadam se da će i novo testiranje ići u smjeru da nećemo imati pozitivne na koronavirus, da se ne bi došlo u situaciju upitnosti igranja i pitanja regularnosti.”

O finalu Kupa: Pobijedila je malo sretnija ekipa

Osvrnuo se i na finale Kupa u kojem je Rijeka na Šubićevcu svladala Lokomotivu 1:0.

“Sretan sam da se finale ovogodišnjeg Kupa igralo u Krešimirovu gradu, gradu najvećeg sportaša u povijesti Hrvatske, Dražena Petrovića. Mislim da je utakmica Rijeke i Lokomotive protekla u lijepom ozračju. Pobijedila je malo sretnija ekipa i stvarno sam sretan i ponosan da je sve prošlo u najboljem redu i da poslije utakmice nema nikakvih repova”, kazao je Kustić.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime