U Benkovcu održano kickboxing prvenstvo Hrvatske: Nastupilo 260 boraca

Na prvenstvu države su po prvi puta nastupila i dva natjecatelja iz KBK Kula Sinj koji su odradili odlične borbe i uzeli jednu medalju

Danas se u Benkovcu održalo Prvenstvo Hrvatske na kojem je nastupilo oko 260 boraca iz Hrvatske koji su se natjecali za naslov prvaka države kojim bi stekli pravo na nastup na Europskom prvenstvu u odrađenim disciplinama.


Na prvenstvu države su po prvi puta nastupila i dva natjecatelja iz KBK Kula Sinj koji su odradili odlične borbe i uzeli jednu medalju.

Nediljko Vukas je odradio odličnu borbu u disciplini K1 do 75 kiligrama ali je u četvrtfinalu poražen od borca iz splitskog Pit bulla. Jako dobra borba je dobila i podršku od gledatelja, ali Vukas nije mogao dati sve od sebe zbog ozljede noge koju je zadobio na proteklom turniru.

Mario Majić je nastupio u disciplini light contact do 57 kilograma protiv borca koji je naknadno postao prvak Hrvatske ,te je Majić time osvojio 3.mjesto na Prvenstvu Hrvatske.

Rezultat turnira je i više nego dobar s obzirom na to da je natjecateljima KBK Kula ovo bio prvi nastup na ovako jakom turniru, i odlična priprema za nadolazeće turnire i mečeve koji su na rasporedu ovog ljeta.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0