Tužna vijest iz splitske bolnice: Preminuo dva tjedna nakon eksplozije spremnika

Umro je dugogodišnji član i prijatelj kluba VK Krka Siniša Čaleta Car

Članovima i prijateljima iz Veslačkog kluba Krka javljaju tužnu vijest da je danas, na Veliki petak, u bolnici u Splitu, od posljedica teške povrede umro je dugogodišnji člana i prijatelj kluba Siniša Čaleta Car.


– Jedina riječ koju u ovom trenutku možemo izustiti je „Šteta!“ jer otišao je na bolji svijet muž, ćaća, dida, prijatelj… nadasve veliki čovjek koji je pomagao kad god je to trebalo, ne žaleći pri tome ni vremena ni napora. Ljudi poput Cara, naizgled obični, a zapravo najbolji među nama, u srcima nas koji ostajemo ostavljaju neizbrisiv trag, a njihov odlazak izaziva veliku i iskrenu tugu i žaljenje. Adio Care prijatelju, otišao si gore, ali svejedno ostaješ s nama! Tvoga lika i djela prisjetit ćemo se zajedno na okupljanju kojeg planiramo održati u Klubu na nadolazeći Uskrsni ponedjeljak s početkom u 19,30 sati – javljaju iz VK Krka.

Nažalost, Čaleta Car (62) podlegao je ozlijedama koji je zadobio 4. travnja dok je zavarivao spremnik od goriva na automobilu u garaži obiteljeske kuće u Bilicama, javlja ŠibenikIN.

Dva dana kasnije prevežen je u splitsku bolnicu, ali nije se uspio izboriti s teškim ozlijedama.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0


Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime