Turski mediji nabrojali svoje igrače s kojima je Vida bio u kontaktu: U opasnosti su

Domagoju Vidi tijekom prvog poluvremena stigao je pozitivan test na koronavirus


Hrvatska je jučer u prijateljskoj utakmici u Istanbulu s Turskom odigrala 3:3, ali nakon nje nogomet je pao u drugi plan. Domagoju Vidi tijekom prvog poluvremena stigao je pozitivan test na koronavirus.


Zlatko Dalić na poluvremenu je Vidu ostavio u svlačionici te ga je liječnička služba reprezentacije izolirala prema svim epidemiološkim pravilima do potvrde rezultata testiranja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Abiii #cometobesiktas 🦅😁😅🤣

Objavu dijeli Domagoj Vida (@domagojvida)Svi ostali hrvatski reprezentativci bili su negativni, ali u međuvremenu su bili u kontaktu sa stoperom Bešiktaša, prenosi Index.

Turski mediji velik su prostor posvetili upravo Vidinom slučaju te su nabrojali s kim je od njihovih igrača naš branič bio u kontaktu prije i tijekom utakmice te su u strahu da će se zbog njega virus probiti i u njihovu reprezentaciju.

Hurriyet, Milliyet i Fanatik redom su objavili posebne tekstove o tome s kim se Vida družio te s kim je imao najviše bliskih duela u prvom poluvremenu.

“Šok s koronavirusom u Hrvatskoj! Kontakti su u opasnosti” bombastično servira vijest Milliyet.

Sličan naslov ima i Hurriyet: “Covid-19 šok na utakmici s Hrvatskom. Bešiktašev Vida hitno zamijenjen! Kontaktirao je s turskim igračima.”

Turski mediji ističu da se prije utakmice Vida izgrlio s Dorukhanom Tokozom, Canerom Erkinom i izbornikom Senolom Gunesom, a u igri je često bio u blizini Cenka Tosuna i Merta Cetina.

Hurriyet javlja da su u Vidinom Bešiktašu testiranja nekidan pokazala četiri pozitivna slučaja – tri igrača i jedan od članova stožera – ali naš reprezentativac nije bio među njima. Isti se medij pita hoće li klub objaviti priopćenje na ovu temu, piše Index.

Iako je član kluba iz Istanbula, u kojem se igrala utakmica, Vida je mogao koronu pokupiti u Hrvatskoj, gdje je bio na kratkom odmoru, a vratio se letom na kojem su bili izbornik Dalić, Badelj, Brozović, Oršić, Melnjak i Kovačić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

📍Home

Objavu dijeli Domagoj Vida (@domagojvida)

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
1
Grrr
0
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime