Bizaran slučaj dogodio se na XIV. Memorijalnom malonogometnom turniru Pere Brešan – Jeva koji se odigrava u školskoj dvorani u Trogiru u organizaciji kluba navijača Torcide Trogir.

Naime, pred četvrtfinalnu utakmicu turnira kaštelanski futsal klub „Bonito“ saznao je od organizatora da jedan njihov igrač ne smije nastupiti iz razloga jer u privatnom životu navija za Dinamo. Da bizarnost bude veća, isti igrač uredno je nastupio u prve dvije utakmice, dok mu za treću nije bilo ‘mjesta’ jer organizatori, kako kažu, prije „nisu znali“ za to, piše portal Kastel.org.

Kad su se članovi kluba „Bonito“ pozvali na pravilnik, rečeno im je da u pravilniku to pravilo ne postoji već da je riječ o ‘nepisanom pravilu‘. U međuvremenu je sporni igrač dobio nekoliko verbalnih prijetnji od nekolicine sa tribina, premda ni u kojem kontekstu za vrijeme turnira nije isticao ‘svoj ljubljeni klub’.

Igrači Bonita potom su odlučili započeti utakmicu, koju su trebali odigrati protiv ekipe Putne, da bi nakon početnog sučevog zvižduka protestno mirno stajali na terenu te nakon prve minute otišli u svlačionicu.

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime