TUNA FEVER ROGOZNICA Vatrometom otvorena sve popularnija turističko ribolovna manifestacija

Put rogozničkog akvatorija ujutro će isploviti vise od 200 sudionika u 40 posada iz čak deset svjetskih zemalja


Tuna fever Rogoznica 2018” otvorena je u srijedu navečer na rogozničkoj rivi pred brojnim uzvanicima, te tisućama mještana, domaćih i stranih turista.


Ova turističko ribolovna manifestacija otvorena je po 4. put, a sve u organizaciji Big game fishing Croatia uz podršku TZ Općine Rogoznica te Općine Rogoznica. Goste i sudionike je pozdravio Boris Županović, predsjednik Big game fishing Croatia.

– Pozdravljam vas na ovoj manifestaciji koja je najbolji spoj turizma i ljubavi prema moru. Svima je zelja uloviti najveću tunu, onu koja se pamti, ali uz to i dobro se zabaviti. Želim mirno more svima nek pobjedi najbolji! – kazao je Županović.

Pun pogodak

‘Tuna fever’ se lani pokazala kao pun pogodak u turističkoj promidžbi ovog mjesta stoga joj je HTZ dodijelila naziv top turističke destinacije. Ove je godine s posebnih zadovoljstvom u Rogoznicu stigao Kristijan Staničić, direktor HTZ-a.

– Prestižno četvrto po redu natjecanje Tuna Fever definitivno spada u kategoriju međunarodnih događanja koja imaju iznimnu promotivnu vrijednost za cjelokupni hrvatski turizam posebice ribolovni za koji naša zemlja posjeduje izvrsne mikroklimatske i resursne osnove. Siguran sam da će Rogoznica i ove godine biti izvrstan domaćin brojnim svjetskim ribolovcima i posjetiteljima te tako na najbolji način predstaviti Dalmaciju kao poželjnu i atraktivnu turističku destinaciju. Hrvatska je već sada prepoznata kao izuzetno kvalitetna sportska zemlja, a događanjima poput ovoga to ovoga puta dodatno potvrđujemo – kaže direktor Hrvatske turističke zajednice Kristijan Staničić.

On je ujedno i otvorio manifestaciju, te poželio svim sudionicima mnogo sreće i dobar ulov, a pozdravio je i sve turiste na engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku.Put rogozničkog akvatorija ujutro će isploviti vise od 200 sudionika u 40 posada iz čak deset svjetskih zemalja.

Početak još jednog Tuna Fevera začinio vatromet te koncert Jole pa se prava festa produžila do dugo u noć.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime