TUGA U HRVATSKOJ Od posljedica korone preminuo legendarni hokejaš: “Počivao u miru dragi naš Prijatelju”

"Naš Zec znan je svim generacijama hokejaša koje će ga pamtiti po njegovoj iznimnoj pozitivi"

U Zagrebu je u subotu navečer preminuo Bruno Zajec (77), jedan od najpoznatijih hrvatskih hokejaša i član Medveščaka u njegovim najslavnijim danima. Popularni Zec posljednjih se dana borio s koronavirusom koji mu je na kraju i presudio. Nakon dodatnih komplikacija završio je u bolnici, prvo u Klinici Fran Mihaljević, kasnije u KBC Dubrava, gdje je i preminuo.


– S velikom tugom javljamo kako nas je napustio dugogodišnji igrač, Legenda, veliki prijatelj i navijač našeg kluba. Naš Zec znan je svim generacijama hokejaša koje će ga pamtiti po njegovoj iznimnoj pozitivi i karakterističnom humoru kao i njegovoj iskrenosti i dobroti. Počivao u miru dragi naš Prijatelju, zauvijek ćeš biti s nama – napisali su iz KHL Medveščak Mladi.

Od 1961. godine, kada je Medveščak osnovan na Šalati pa sve do sredine 80-ih, Zec je bio dio slavnog zagrebačkog kluba. Kao igrač upisao je 116 službenih utakmica, ali je i nakon igračke karijere bio redovito na hokejaškim utakmicama u Zagrebu. Bruno Zajec rođen je, odrastao i cijeli svoj život proveo u Zagrebu i to u samom centru. Stanovao je u Tkalčićevoj ulici. Bio je pravi Purger starog ‘štiha’, poznat kao osoba vedrog karaktera i cijelom Zagrebu će zasigurno nedostajati, javlja Večernji list.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
3
Grrr
1
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime