Rijeka je nadigrala Hajduk na Rujevici, u važnom derbiju u borbi za kvalifikacije Lige prvaka. Riječani su u 26. kolu slavili 2:0 golovima Antonija Čolaka u 61. i Alexandera Gorgona iz penala u 72. minuti.

Time su preuzeli drugo mjesto Hajduku, s tim da Lokomotiva koja ima dva boda manje od Splićana, ima i utakmicu manje. Hajduk je potonuo u borbi za mjesto u Ligi prvaka s posljednja dva poraza od Dinama i Rijeke. Utakmicu je komentirao Igor Tudor, trener Hajduka, piše Index.

“Čestitke Rijeci, mislim da su bili bolji danas i zasluženo pobijedili. Mi nismo bili pravi. Ova četiri dana nisu bila dovoljna da se momčad mentalno i fizički oporavi za ono što mi imamo. Ovo je jedina utakmica otkad sam došao u kojoj nismo bili pravi”, rekao je Tudor pa prešao na novinarska pitanja.

Nije bilo žestoko kako ste najavljivali nego je bilo uz bevandu? 

“Nemam ti šta reć na to pitanje. Smišno ti je pitanje. Jel’ ti želiš provocirati ili imaš pitanje”, rekao je Tudor odmah na početku pa dodao:

“Rijeka je bila agresivnija i više na lopti, to je tako, jedino objašnjenje je pražnjenje koje sam naveo. Ja sam tu mogao doći i igrati neku drugu vrstu nogometa, ali to ne možeš kao igraš tri mjeseca jednu priču onda s njom moraš i nastaviti”, rekao je Tudor..

Je li vas Rijeka iznenadila?

“Rijeka je bila dobra, imaju kvalitetu, ali mi nismo bili ti. Ima još deset kola, mislim da će Hajduk biti drugi”, dodao je Tudor.

Rijeka je napadala preko Tahiraja?

“Ne vjerujem da je to bilo planski. To je kvaliteta protivničkog igrača u odnosu na tvoga”

Mogu li to igrati Dolček i Čolina?

“Vidim njih obojicu, vidjet ćemo kakve su opcije za tu poziciju”

Brinu li vas tri utakmice bez postignutog pogotka?

“Ne, današnju utakmicu neću komentirati. Osijek i Dinamo su utakmice protiv teških protivnika, ali ne brine me to. Dolaze nam Osijek i Rijeka kući, biti će to pjesma. Nećemo dramatizirati, gledat ćemo ovo kao na sport. Svima koji su me vrijeđali 90 minuta, ljubav prema svom klubu. Ne treba vrijeđati. Peace. Love”, zaključio je Tudor.

 

 1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime