Trogirski gradski vijećnik Danijeli Dvornik: “Tebe treba mlatit ko šnicel”

"Kako me navedeni članak žalosti isto tako me i veseli jer pokazuje da nekome jako smetam", poručio je nakon objave svog komentara


Danijela Dvornik jučer je objavila fotografiju gdje šeta sa psom. Jedna njena pratiteljica ispod objave je komentirala “Trebam muškarca koji traje jedan sat u krevetu”, a Danijela joj je u šaljivom odgovorila: “Kad ga nađete, proslijedite ga”, poručila je.


 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Ispod ovog članka objavljenog na Indexu, javio se HSP-ov trogirski gradski vijećnik Damir Zaradić uvredljivim komentarom.“Tebe treba mlatit ko šnicl prije spremanja da malo smekšaš i to neka bude predigra”, komentirao je. Zaradić je inače trogirski gradski vijećnik i predsjednik trogirskog HSP-a.

Danas poslijepodne osvrnuo se na spomenuti vlastiti komentar i medijske članke na tu temu. Objavu prenosimo u cijelosti i autentično:“Dragi svi,
imam potrebu reagirati na članak u Slobodnoj Dalmaciji na komentar koji sam napisao ispod Index-ove objave : „Tebe treba mlatiti kao šnicel prije spremanja da malo smekšaš i to neka bude predigra „.
Navedena rečenica je prevedena kao neprimjeren sadržaj, a možda i je kad to čitaju oči kojima se u glavi motaju nasilničke misli.Komentar je trebao biti shvaćen sarkastično. Međutim, naši mediji to ne rezimiraju na takav način jer naravno nije njima u interesu pomoći dotičnoj gospođi nego nešto sasvim drugo.

Pa tako „čame po facu“ vrebajući komentare osoba koje im smetaju u političkom životu kako njima tako i onima koji ih plaćaju.
Svi koji me poznaju u Gradu Trogir-u znaju da sam prije svega za ljubav i pažnju prema ženama i ovim putem se ispričavam svim ženama i gospođi Dvornik ako sam ih uvrijedio svojim komentarom.

Kako me navedeni članak žalosti isto tako me i veseli jer pokazuje da nekome jako smetam, kad je jedan komentar sve što su mogli iskopati protiv mene.

Svi jako dobro znate kome smetam u Gradu Trogir-u : SVIMA u gradskoj vlasti i oko nje koji imaju prioritet osobni probitak i još pritom ja kao oko sokolovo čekam da nešto „zamuljaju“ pa da krenem kopati, istraživati… , a već su naučili da ne odustajem tako lako pa tako i u ovom slučaju svima vama koje sam ugazio u zadnje četiri godine poručujem : „NE ODUSTAJEM“…..

A vama gosp.gradonačelniče Ante Biliću poručujem da je meni gadljivo biti s vama i takvima poput vas i dijeliti gradsku vijećnicu,jer vi ste ti koji su izazivali nasilje(postoje javni dokazi).Mogu vas pitati o članstvu u nadzornome odboru Brodotrogira,o zapošljavanju preko veze,o ušteđevini… Također vas pitam jeste li snosili posljedice kada ste u Gradskoj vijećnici grada Trogira nasrnuli na mene jer ste ipak izjavili da se u vijećnici ne tolerira nasilje i govor mržnje. Da li vi gosp.gradonačelniče stojite iza ovog članka s obzirom da trošite oko pola milijona kuna godišnje na PR?

Kako i biva,
ništa nije slučajno pa tako ni navedeni članak jer bliže nam se lokalni izbori , a očigledno je da sam većini trn u oku i neka sam jer kad bi me počeli hvaliti tek tada bi me uhvatio strah.

Zato ponavljam:
Neću odustati pa sad da pišete svaki dan o meni, uzalud vam je…nije narod „ciclao veslo „
Vaš Sokol
Nikad Prodan Domovini Odan!
Sve vas volim posebno žene” – napisao je Zaradić.

Moja reakcija na članak je...
Vau
22
Haha
58
Hagić
3
Hmmm
4
Plač
4
Grrr
19
Molim?
5

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime