Nakon prošlogodišnje uspješne trke i šetnje, ove godine Županijska liga protiv raka opet je organizirala manifestaciju „THINK PINK Race for the cure“, a sve s ciljem smanjenja smrtnosti od raka dojke.

Spomenuta manifestacija održava se od 25. do 27. rujna 2020. godine, a zbog pandemije COVID-19, „Race for the cure“ ove godine je u drugačijem izdanju jer će manifestacija biti virtualna.

U nizu događaja, organizirali su i izložbu u Fotoklubu Split

– U Fotoklubu Split smo otvoriti izložbu fotografija kako bismo se prisjetili prošlogodišnjeg događaja u kojem je sudjelovalo 5 tisuća ljudi. Izloženo je 60-ak fotografija koje oni koji se na njima prepoznaju mogu uzeti. Vizure Splita u ljubičastom bile su dojmljive prošle godine i vidljivo istaknute na europskoj platformi Think Pink – rekli su prije nekoliko dana iz Županijske lige protiv raka.

Gradonačelnik Trogira na svojoj Facebook stranici objavio je da se i on pridružio ovogodišnjoj akciji.

– Prošetali smo 5 kilometara u sklopu događaja Race for the cure, u organizaciji žena Foruma SDP-a Trogir. Mala gesta i velika potpora od Trogirki i Trogirana svim ženama koje vode borbu s rakom dojke – napisao je kratko na društvenim mrežama.
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime