Trogirska HVIDRA pokrenula akciju za petrinjsku školu

Isporukom opreme u vremenima obilježavanja Uskrsa, informatička oprema će biti prebačena i donirana u Petrinju od strane Predsjedništva Udruge

Na sjednici Predsjedništva HVIDR-e Trogir, na prijedlog predsjednika Udruge Ivice Baturine, donesena je Odluka o pokretanju humanitarne donacije prema Petrinji. Usuglašeno je da donacija ide u obliku informatičke opreme i da se usmjeri prema jednoj od teško oštećenih petrinjskih osnovnih škola.


Isto je donesena Odluka da se uputi poziv gradonačelniku Trogira, načelnicima općina Okrug, Seget i Marina, da se i oni pridruže ovoj donaciji u okvirima njihovih zakonskih mogućnosti, a što su oni brzo i prihvatili.

Koordinacijom s predsjednikom HVIDR-e Petrinja, Pintar Antunom, donacija je usmjerena prema 1. Osnovnoj školi Petrinja. Temeljem potreba navedene škole i ravnatelja Groza Roberta, 66 tisuća kuna je uplaćeno s računa Udruge HVIDR-a Trogir u cilju nabave iste.

Isporukom opreme u vremenima obilježavanja Uskrsa, informatička oprema će biti prebačena i donirana u Petrinju od strane Predsjedništva Udruge.

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime