Tri razbojništva u Zadru: Uz prijetnju nožem otuđio novac iz trgovine i ljekarne, policija ga uhitila

Mlađa muška osoba se nalazi u prostorijama policije te je u tijeku kriminalističko istraživanje zbog sumnje u kaznena djela razbojništva

Sinoć oko 17.45 sati u ulici Stjepana Radića u Zadru, maskirana muška osoba je ušla u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva  te uz prijetnju noža   tražila  novac, a kada je prodavačica odbila dati novac, osoba se udaljila iz trgovine.


Nedugo zatim, u 18,15 sati u ulici Put Kotarskih serdara u trgovinu je ušla maskirana muška osoba te uz prijetnju nožem otuđila novac te se  udaljila iz trgovine.

Potom je oko 20,00 sati na ulici Ante Starčevića, u ljekarnu vlasništvo trgovačkog društva, ušla nepoznata muška osoba te uz prijetnju, najvjerojatnije noža, od prodavačice zatražio novac, a potom se s otuđenim novcem udaljila iz ljekarne.

Sinoć iza 20,00 sati policijski službenici su uhitili jednu osobu, koja se dovodi u svezu s počinjenim razbojništvima. Mlađa muška osoba se nalazi u prostorijama policije te je u tijeku kriminalističko istraživanje zbog sumnje u kaznena djela razbojništva.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0


Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime